Archive for október, 2013

Sajtó megjelenések

kedd, október 1st, 2013

A Magyar Rádió 2013.09.25-én elhangzott Belépő című kultúrális magazinban 21 óra 04 perc és 21 óra 32 perc között a Tokaji borokról és a művészetről beszélgetünk Emesz Lillával!
Hallgassátok figyelemmel!
Mádi Dűlők kiállítás

Az esztergomi gasztropiacon is kóstoltatnak a Tokaji Borbarátnők

kedd, október 1st, 2013

Esztergomi Gasztropiac

MÁDI DŰLŐK

kedd, október 1st, 2013

2013. október 5-én 11 órakor nyílt meg a Mádi dűlők című kiállítás.
A tárlat megtekinthető január 06-ig.
A kiállítás helyszíne: Esztergom, Szent István tér 12 Prímás Pince Galéria

“Keltsd életre a parafadugót!”

kedd, október 1st, 2013

A Zsirai Pincészet „Keltsd életre a parafadugót!” címmel pályázatot hirdet a Tokaji Borbarátnők Társasága és Az Ihatóbb Magyarországért Egyesület támogatásával. A legkreatívabb pályázóknak a pincészet több ezer parafadugót biztosít, hogy elkészítsék saját művészi alkotásukat. A felhívás többlépcsős, első ízben az elkészítendő mű tervét kell beküldeni, amelyek közül Zsűri választja ki azt a 10 legegyedibbet, amelyet a Zsirai Pincészet Facebook oldalán szavazásra bocsátanak. A legtöbb voksot kapott 1-3. helyezett kap lehetőséget, hogy életnagyságban elkészítse a remekművet, amelyet online aukción elárvereznek. A befolyt összeget a Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet számára ajánlják fel.

A felhívás azonban nemcsak a pályázóknak szól, hanem a borkedvelőknek is. Mindazok, akik nem érzik magukban az alkotóerőt, de szívesen hozzájárulnának a pályaművek elkészítéséhez és részt vennének a pincészet játékában, nem kell mást tenniük, mint a kiírásnak megfelelő borosdugókat beküldeni.

Pályázati tervek benyújtása: 2013. október 25.

Pályázat fődíja: 100 ezer Ft pénzdíj, valamint borkóstoló 6 fő számára a Zsirai Pincészetnél.

Pályázati kiírás