• Luca napi borvacsora

  A Tokaji Borbarátnők Társasága 2014. december 13-án (szombaton) megrendezi  a Luca napi borvacsoráját, ahol  tokaji édes borkülönlegességekhez készítenek fogásokat Vomberg Frigyes vezetésével, az Assisi Étteremben ( Budapest III. Mikoviny  utca 4. Béres Székház). A borvacsora ára 15.oooFt+ Áfa. Jelentkezésüket várjuk 2014. december 02.-ig a tokajiborbaratnok14@gmail.com címen. A borvacsora meghívója: Meghívó A borvacsora menüje: Menü  

 • XI. Jótékonysági Bál

  A  Tokaji Borbarátnők Társasága XI. Jótékonysági bálját, 2015. február 14.-én tartjuk, ahol a Borbarátnők, és a Mádi Kör boraihoz komponálja az ételeket a Stílusos Vidéki Éttermiség Ruprecht László mesterszakács vezetésével.  

 • Tokaj-Hegyalja Piac a Borbarátnőkkel

  A 2014.november 9.-én tartott Tokaj-Hegyalja Piacon  Sárga Borház emeleti termében ingyenes borkostoló várta a látogatókat, a “Tokaj Emberek és dőlők” című könyv szerzőjének boraiból, valamint a könyvben szereplő fotókból kiállítás volt megtekinthető a Tokaji Borbarátnők Társaságának támogatásával!  

 • Krakkói ENOEXPO Borkiállítás

  NŐI BOR-E A TOKAJI? Teltházas mesterkurzus volt,  Mészáros Gabriella  borbarátnő vezetésével Krakkóban a Magyar Nagykövetségen az ENOEXPO Borkiállításhoz kapcsolódóan.

 • Tokaji Borbarátnők Krakkóban

  A Tokaji Borbarátnők 2014. november 5-7 között részt vesznek a Krakkói Enoexpo Borkiállításon, ahol képviselik, kóstoltatják a Borbarátnők borait. Mészáros Gabriella borbarátnő előadást tart a Borbarátnők borairól. Előadás anyaga: Tokaji BorbaratnŐk előadás anyaga Borsor: B orkóstoló és vacsora2

 • Tokaj-Hegyalja Piac 2014.november 09.-én

  Sok-sok szépség és finomság várja gazdáit. Ráadásul egy különleges és összetett kiegészítő programmal készülnek. A vasárnapi piac kiemelt programja: 11 órától Kézdy Dániel dedikálja idén megjelent Tokaj – emberek és dűlők könyvét. (A könyv a helyszínen is megvásárolható lesz). Várnak Mindenkit sok Szeretettel.