Mádi Furmint Ünnep 2012.

XXII. Mádi Szüreti Napok, mely az idén Mádi Furmint Ünnep néven kerül megrendezésre 2012. szeptember 7.-8.-án megújult tartalommal.

2012-ben , a tavalyi évhez hasonlóan, széles program és borkínálattal szeretnénk megmutatni a Mádon, Tokaj-Hegyalján élő embereknek és az ide látogató közönségnek mind azt amire büszkék vagyunk és szívesen megmutatjuk a világnak. Fontosnak tartjuk, hogy a legkiválóbb borászatok, kézművesek, vendéglátók kínálhassák, értékesíthessék  termékeiket.

A Mádi Furmint Ünnepe a település főutcáján és az alkalomra megnyíló helyszíneken kerül megrendezésre. A főtéren felállított központi „Furmint” színpadon pénteken és szombaton folyamatos programok lesznek, az utcákon, tereken komédiások, a régi vásárok hangulatát is felidéző utca zenészek, kikiáltók fokozzák a hangulatot. Az alkalomra megnyíló helyszíneken gyermekprogramok, kiállítások, kisszínházi produkciók mellett kóstolhatók a kiváló mádi borok is. A település főutcáján a Furmint színpad előtti téren kap helyet a Furmint korzo!

A Mádi Furmint Ünnepről bővebben olvashat facebook oldalunkon:

http://www.facebook.com/MadiFurmintUnnep

MINDENKIT NAGYON SOK SZERETETTEL VÁRUNK!!!!