Onyx Borvacsora

Demetervin és Orosz Gábor borest az Onyx Szalonban

2010. november 18 – án Demeter Ervin és Orosz Gábor
látogatott el az Onyx étterembe.

Szulló Szabina és Széll Tamás séfpáros az év első felében személyesen szereztek tapasztalatot a Tokajban folyó szakmai munkáról és a borok minőségéről.
A kiváló nedűk ihlették az alábbi menüt:

Amuse bouche:
Marinált szardínia parmezános ropogóssal,
narancs dresszinges saláta levelekkel
Aperitifként Áldomás 2009 Orosz Gábor

Langyos vadvízi pisztráng filé alma pürével, színes lencse salátával
Úrágya Furmint & Hárslevelű 2009 DemeterVin

Tanyasi gyöngytyúk sütőtökpürével,
enyhén füstölt pörkölt dió pralinéval, erdei gombákkal
Úrágya Furmint 2007 DemeterVin

Brie de Meaux fűszeres birskörte chutney-val
Király Hárslevelű 2007 Orosz Gábor

Tonka babos fehér csokoládéval rétegezett milles feuilles lapok,
vanília mézhabbal, golgota gyümölcs sorbet-val
Király Dűlő Tokaji Furmint 2008 DemeterVin

Bon-bon ízelítő
Tokaji 6 puttonyos Aszú 2003 Orosz Gábor

Hozzászólások lezárva.