Tokaji Borbarátnők Stílusos Éttermiségi Bálja

Február 25-én  megrendezésre került a Tokaji Borbarátnők Stílusos Éttermiségi  Bálja. A hatfogásos gálavacsorát a SVÉT séfjei készítették, a menüben magyar kistermelők termékeit használták alapanyagként. Volt  keleméri bárány, apaji bivaly, szilvásváradi pisztráng, bőszénfai szarvas és mecseki szarvasgomba is. A tokaji borokat ( Demetervin -Extra Brut pezsgő 2014, Erzsébet Pince – Király dűlő Furmint 2015, Béres Szőlőbirtok és Pincészet -Tokaji Lőcse Furmint 2015,  Szent Tamás Pincészet – Percze Furmint 2015, Árvay Családi Pincészet – Istenhegy Furmint 2015, Szepsy István Borászat – Úrágya Furmint 2015, Tokaj Nobilis Szőlőbirtok – Amicus 2015, Patrícius Borház – 6 puttonyos Aszú 2006)a Borbarátnők biztosították.Az est folyamán felléptek a MÁV Szimfonikusok és a Vivat Bacchus, Color Live Music Band.  A borkaszinó Tokaji Black Jack játéka  itt került először bemutatásra.  A bál keretében a Magyar Konyha szerkesztő bizottságának az elnöke  Lévai Anikó adta át  a Magyar Konyha Termelői Díjakat , amelyet minden évben három magyar termelő érdemel ki.

 

Hozzászólások lezárva.